Boganmeldelse: Spis ordentilig!

Kostplan uge 42

Jeg laver ofte kostplaner til mig selv, fordi jeg synes det er spændende at få indsigt i præcis hvor mange kalorier, proteiner, kulhydrater og vitaminer der er i den mad jeg spiser. Da jeg siden august 2017, fik et stillesiddende kontorjob som motionskonsulent, sidder jeg mere stille end dag jeg var deltid personlig træner og deltid ansat i DGI, hvor jeg ofte underviste og selv var med i træningen.

I uge 42 udregnede jeg mit kaloriebehov, fordi jeg havde taget 2 kg. på siden jeg begyndte på mit nye job. Det var ikke meningen at jeg skulle tage på, så jeg måtte lige undersøge hvor jeg skulle tilpasse min kost, så den passede til min nye livsstil. Jeg har udregnet hvor hvordan jeg skal spise for at kaloriebehovet ligger lidt under mit energiniveau, så jeg igen kommer ned på min normalvægt.

Det er vildt besværligt at følge en kostplan og det er ikke noget jeg normalt anbefaler mine klienter, kun hvis de selv spørger om det og gerne vil have noget helt konkret at forholde sig til. En kostplan skal kun følges 4 – 5 dage, for derefter er man virkelig træt og kan hurtigt føle at et vægttab er uoverkommeligt.

Denne kostplan er opbygget simpelt i det der er den samme morgenmad, hver morgen. Frokosten er en gengangere flere af dagene og aftensmaden går også igen to af dagene.

 

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag, aftensmaden er ikke medregnet her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Boganmeldelse: Spis ordentilig!