Boganmeldelse: 4:3 kuren – 4 uger, 6 kilo og 2 størrelser

BOGANMELDELSE: Styrketræning for kvinder

Styrketræning for kvinder er Lotte Arndals bud på en styrketræningsbog dedikeret til kvinder i alle aldersgrupper og på alle træningsniveauer.

Følger du bogens træningsprogrammer, kan du fysiologisk set træne dig 10 år yngre på 12 uger, lover bogen. I bogen guider Lotte Arndal dig til intervaltræning, den rette træningsintensitet, og hvor ofte og hvor hårdt du bør træne.

En stor del af bogen er dedikeret til forskellige træningsprogrammer til både begynderen, den let øvede og den træningsvante kvinde med et væld af øvelser med dertilhørende beskrivelser af de respektive øvelser.

I mellem træningsprogrammerne er der indlagt en række korte bidrag fra kvinder, der har haft gavn af Lotte Arndals træningsprogrammer. Også bogens ?Hjælp, jeg har for travlt? træningsprogrammer bør fremhæves ? en sjov og godt tænkt feature, der passer godt perfekt tidens trend om stadig at presse træning ind i en travl hverdag.

Bedømmelse:??????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Boganmeldelse: 4:3 kuren – 4 uger, 6 kilo og 2 størrelser